Gozo Exterior Living

The garden belonging to a home in the quaint village of Gharb in the north of the island of Gozo was designed to accommodate an outdoor kitchen unit and bbq, dining and mediterranean soft landscaping.

Project team
Design
Suzie ST
Project management
Client
Implementation
TBC
Client

The rectangular garden plot was to be designed as a space for the client's family's enjoyment. Keeping in mind that children must be in clear sight from the interior, we proposed to design a built in dining bench and kitchen unit to be situated at either side of the plot, which has pre existing 'hajt tas-sejjieh' as party walls. The corridor alongside the pool has a pathway using 'cangatura' following through to the back of the plot where a mature Olive tree Olea Europea, is to be transplanted.

Have something in mind?
Reach out for a consultation
We’ll meet on site to discuss your vision and get to know how you would like to use your space.